ASIANTUNTIJATUOTE

ADD SOME COLOUR

Vähän On Kaikki

ADD SOME COLOUR on Grazette of Swedenin uusi korkealaatuinen ja visionäärinen paletti ammattimaisille parturi-kampaajille. Päivitetty biojäljittelevä teknologia, jossa on phytokeratiinia, antaa täydellisen 100% peittävyyden ja miellyttävän värin, joka säilyy pitkään.

 

ADD SOME COLOUR tarjoaa vaihtoehtoisesti vähä ammoniakkisen tai täysin ammoniakkitoman värin. Vegaaninen phytokeratiini jäljittelee hiusten omia luonnollisia proteiineja ja tunkeutuu syvälle hiuksen rakenteisiin korjaamalla rakenteita, sekä suojaamalla ihoa vapailta radikaaleilta johtuen sen matalasta molekyylipainosta. Tämä varmistaa korkealaatuiset pigmentit ja mahdollistaa väriskaalan merkittävän alhaisen ammoniakkimäärän.

ADD SOME COLOUR on nyt tilattavissa.

Hiusten värjäämistä rakastavalle

ADD SOME COLOURin värimaailma on edelläkävijä, jonka kemistit kehittivät yhteistyössä maailman johtavien värintekijöiden kanssa, jonka valinnat kestävät alusta loppuun. Ympäristöystävällinen kaava on 85-90% luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Värimassaa on rikastettu orgaanisella ja ravitsevalla jojoba- ja arganöljyllä.

 

ADD SOME COLOURilla on syvästi hoitava vaikutus, joka heijastuu hiuksiin voimakkaina väreillä, joissa on parannettu kiilto. Saat rajattomat mahdollisuudet luoda räätälöityjä värejä laajoina ja kauniina spektreinä aivan kuin skandinaavinen luonto itse!

Luonnonläheinen

Jojobaöljy - orgaaninen

Erinomainen kosteuttaja, jonka koostumus on hyvin samankaltainen, kuin hiuspohjan luonnolliset öljyt. Toimii hoivaavana ja jättää hiukset kiiltäväksi. Öljyn rakenteen parantavat ja rauhoittavat ominaisuudet takaavat optimaaliset väritulokset.

 

Argan-öljy - orgaaninen

Kylmäpuristettu kasviöljy, joka tunnetaan hyvin biokemiallisista hyödyistä. Eteeristen rasvahappojen (omega-6), E-vitamiinin ja antioksidanttien runsaalla sisällöllä on suojaava, pehmenevä ja kosteuttava vaikutus. Käsitelty hius tulee tasaisemmaksi ja saa enemmän kiiltoa.

 

Mineraalipitoinen lähdevesi

Uutetta italialaisesta lähdevedestä lisätään värin ravitsevaan voidepohjaan. Tasapainoisen mineraaliyhdistelmän ansiosta se suojaa vahingoittavia vapaita radikaaleja vastaan.

Ruotsalainen

Grazetten värit on suunniteltu Ruotsissa yhteistyössä maailman johtavien väriasiantuntijoiden kanssa, joten voit ammattilaisena luottaa tuotteiden korkeaan laatuun, jotka täyttävät kaikki nykyaikaisille hiusväreille asetetut tiukat vaatimukset.

 

ADD SOME COLOUR -värit sopivat erinomaisesesti pohjoismaalaisiin hiuslaatuihin, joten niillä voi turvallisin mielin tehdä upeat kestävät värjäykset asiakkaillesi.

Vaihtoehto ammoniakilla tai ilman

ADD SOME COLOUR tarjoaa vaihtoehtoisesti vähä ammoniakkisen tai täysin ammoniakkitoman värin.

 

ADD SOME COLOUR antaa väriaineena täysin ammoniakittoman värimaailman, tarjoten biojäljittelevän teknologian hyödyt vegaanisella phytokeratiinilla. Värissä on mieto tuoksu ja se on erityisen hellä herkälle päänahalle.

 

Hiusten värin muuttamiseen tarvitaan emäksinen ympäristö, joka sallii pigmenttien siirtämisen hiusrunkoon. Ammoniakki on korvattu vesiliukoisella ja biohajoavalla aineella, monoetanoliamiinilla (MEA), joka toimii myös hapetteen aktivoijana ja auttaen värin kehittymisessä.

100% Kierrätettävä

Grazette of Sweden käyttää vain hyvin valittuja ainesosia sekä älykkäitä ratkaisuja luonnon ja tieteen kannalta! Tuotteet valmistetaan kestävä kehitys huomioiden.

 

ADD SOME COLOUR värikartta ja pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä; myös värituubit, laatikot ja PP-muovit. Huomautus! Värituubien kierrättämiseksi niiden on oltava tyhjiä.

Vegaani

Vegaaninen phytokeratiini jäljittelee hiusten omia luonnollisia proteiineja ja tunkeutuu syvälle hiuksen rakenteisiin korjaamalla rakenteita, sekä suojaamalla ihoa vapailta radikaaleilta.

 

Phytokeratiini perustuu soijapapu- ja riisiproteiineihin sekä hiusten luonnollisten proteiinien kaltaiseen aminohapporakenteeseen. Se on vegaaninen vaihtoehto perinteisille keratiineille.

Add Some Colour Workbook

Workbookista läydät syventävää tietoa, vinkkejä sekä reseptejä.

Workbook toimitetaan painettuna ADD SOME COLOUR värikartan mukana.

 

Tutustu Workbookiin alla. Voit halutessasi avata sen myös koko näytölle.

Voit tallentaa Workbookin koneellesi tästä

(Hiiren oikea painike: Lataa tiedosto...)